Onze Service

Een overzicht van de services die Bikeman biedt.

Reparatie

Of je nu een lekke band hebt, remmen die piepen, versnellingen die niet goed werken of iets anders, Bikeman heeft alles wat nodig is om jouw fiets in topconditie te krijgen. 

Meer dan fietsen!

Door de jaren heen heeft Bikeman niet alleen veel ervaring opgebouwd met fietsen maar ook met rolstoelen en rollators! 

Onderhoudsbeurten

Bij Bikeman bieden we onderhoudsbeurten voor veilige en betrouwbare fietsen. Van standaard tot grote beurten, wij stellen alle onderdelen bij voor optimale prestaties en voorkomen onverwachte reparaties.

Positiviteit

Bij Bikeman vinden we het belangrijk om niet alleen kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren, maar ook om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn. We zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn en vertrekken met een glimlach op hun gezicht.

  Service en onderhoudsbeurten

  Bij Bikeman gaan kwaliteit en service hand in hand. Bikeman wil er zeker van zijn dat u tevreden bent en zorgt er tijdens een onderhoudsbeurt voor dat uw fiets helemaal nagekeken wordt en geeft een veilige fiets aan u terug. Het terugbrengen van de fiets wordt gedaan op afspraak.

  Voor een grote onderhoudsbeurt heeft Bikeman max. 4 dagen de tijd nodig om de fiets helemaal na te kijken, te poetsen en schoon te maken om de fiets vervolgens zo goed als nieuw aan u terug te geven. Zo een onderhoudsbeurt is normaliter niet de goedkoopste, maar bij Bikeman hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. U besteed niet veel geld en tegelijkertijd wordt er gezorgd voor een topkwaliteit/service en is uw tevredenheid het belangrijkst!

  Wanneer heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?

  Het beste zou zijn dat uw fiets twee keer per jaar een onderhoudsbeurt laat geven. De eerste beurt in het voorjaar (een grote onderhoudsbeurt) en de tweede beurt (een kleine onderhoudsbeurt) in het najaar. Als u merkt dat uw fiets geen tweede onderhoudsbeurt nodig heeft dan hoeft het niet maar het is sterk aangeraden uw fiets minimaal een keer per jaar, voor de winter, een grote onderhoudsbeurt te laten geven. In de winter is het met die korte dagen aangeraden uw fiets te laten nakijken.

  Een jaarlijkse onderhoudsbeurt met een vooraf afgesproken offerte zorgt ervoor dat u wanneer u de fiets gaat gebruiken weer zorgeloos kan fietsen.

  Ook als de donkere dagen weer komen is het raadzaam de fiets van uw kinderen door ons winterklaar te laten maken zodat zij zorgeloos en met vertrouwen VEILIG de weg op kunnen

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Ik hoor graag waar ik u mee kan helpen!

  Ik doe mijn best om zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

  Bij voorbaat dank voor uw bericht.